top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCarolien en Mirjam

De Tweeling..


Het geeft zo'n lekker gevoel als je een project naar tevredenheid hebt afgerond en je kunt genieten van het resultaat.

Maar het is ook weer zo spannend om aan een nieuwe te beginnen! Dit keer betreft het 2 mooie oude Franse, ik denk, eetkamer stoelen die ooit in een chique eetkamer van een landhuis hebben gestaan. Althans dat fantaseer ik erbij als ik naar ze kijk. Ik ga ze voor het gemak maar de Tweeling noemen.

Ze zijn ernstig toe aan wat liefdevolle aandacht en 'verzorging'. Gelukkig heb ik geen last van een stof allergie, wat een viezigheid komt eruit!!

Nu kan het fantaseren over wat het moet gaan worden beginnen. Ik denk dat de verfkwast ook maar uit de kast gehaald moet worden, de tand des tijds heeft veel sporen achter gelaten....


22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page