top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCarolien en Mirjam

Soof


Iets maken in opdracht vinden wij bij Vonz altijd extra spannend, zeker als er een vacht in verwerkt mag worden van iemands favoriete schaapje. Dus deze keer geen vacht van één van de schaapjes uit onze eigen kudde maar die van Christine. Het betrof een prachtige camel kleurige vacht van het Skudde schaap. Deze vacht mocht gestoffeerd worden op een bankje gemaakt in het atelier van Vonz. De vacht kwam rechtstreeks van het schaap en is eerst door ons onderhanden genomen en gecombineerd met de wol van het Coburger Fuchs schaap. Welke een prachtige combinatie bleek te zijn, zowel qua kleur als structuur.

Het eindresultaat mocht er zijn, een prachtig uniek bankje met een wel héél persoonlijke touch! Geheel in de stijl van Vonz...

" de warmte van eenvoud "


37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page