top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCarolien en Mirjam

Proces van een opknapbeurt. Deel 1: "Grofvuil"

Een tijdje geleden fietste ik naar huis en passeerde ik een woning waarbij ze een grote opruiming hielden, gezien de berg grofvuil die langs de weg stond.

Meestal ben ik niet zo geïnteresseerd in andermans rommel maar dit keer stopte ik toch maar even om de berg huisraad nader te inspecteren. Mijn oog viel op een jaren vijftig bankje, waar ik wel mogelijkheden in zag! Na een kort gesprekje mocht ik meenemen wat ik wilde en zo geschiedde het dat ik een half uurtje later, gewapend met een kruiwagen, het bankje naar huis bracht en parkeerde op de schuurzolder.

Nieuwe projecten moeten bij mij meestal even sudderen voordat ik er aan ga beginnen. Dus een flinke tijd later kwam het moment dat ik het bankje weer van zolder haalde. Het afpellen van alle lagen oude bekleding kon beginnen. Met pen, papier, hamer en gereedschap om makkelijk (bergen) nietjes te kunnen verwijderen ging ik aan de slag. Het mondkapje, waar we er tegenwoordig genoeg van hebben, kwam goed van pas. Wat een stof en viezigheid!!!

Tijdens het slopen stromen de ideeën alweer binnen over het opbouwen en het eindresultaat. Het was duidelijk dat ik in de berg grofvuil een pareltje had gevonden!


(Wordt vervolgd)9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page